Basque Culinary Centerren (Donostia) Gastronomiako eta Sukaldaritza Arteetako lizentziatura amaitu ondoren, hainbat jatetxetan lan egin zuen, hala nola IndeWulf (Belgika) eta Central (Peru) -en, eta ondoren UNEDen Iraunkortasuneko eta RSCko master batekin osatu zuen bere prestakuntza.
Azken 5 urteetan, hartzidurari, landare basati jangarriei eta produktuen errebalorizazioari buruzko ezagutzak garatzen aritu da, gastronomia, hainbat ikuspegitatik (ikerketa, berrikuntza eta hezkuntza), aldaketarako indar eragilea izan daitekeela ulertzeko helburuarekin. Duela gutxi, lurralde-garapenarekin lotutako proiektuetan garatutako ezagutzak aplikatzen aritu da, nazioarteko erakundeekin harremanak ezarriz, hala nola Nazioarteko Merkataritza Zentroarekin eta Latinoamerikako eta Europako beste fundazio batzuekin.
Basque Culinary Centerren eta Ekuadorko Nazioarteko Unibertsitatean ere irakasle elkartua izan zen, eta landare basati jangarriekin, hartzidurarekin eta food waste-ren errebalorizazioarekin lotutako edukiak diseinatu zituen. "Silvestre", basa-landare jangarriei buruzko liburua, eta "Descartes", elikagaiak alferrik galtzeari buruzko liburua.