Imagen
Imagen
Descripcion

2014an sortu zen Okappi, artisautza eta tradizioarekiko maitasunak lotutako kolektibo, kalitatearekin, sinpletasunarekin eta grinarekin konpromisoak bultzatuta.

Zura berreskuratuz eskuz egindako altzarien sorkuntzan finkatu zituen sustraiak. Horretarako, palletak erabiltzen zituzten, eta, aurrerago, Asturiasko eraikin zaharren (“horreo”en) zura, baita antzinako etxe eta lokalak eraistean jasotako zura ere.

Egurrarekin batera, beste produktu batzuk ere batu dira OKAPPIren mundura, hala nola garagardo artisaua, espezialitateko kafea eta barbakoa ketuak. Guztiek filosofia bera dute: eskuzko lana, pazientzia eta grina.

Keztatuen munduan, haien izpiritua bat dator Estatu Batuetako hegoaldeko "smokehouse" tradizioarekin. “Pitmaster”rek inspiratuta, kalitateko handiko haragiak tenperatura baxuan prestatzen dituzte, eta ordu luzez keztuz. Haritz egurra eta Asturiasko produktuak erabiliz, haragi ketuaren benetako zaporea berreskuratu nahi dute.

Okappi smoke taldea Julian Morak, Emilio Suarezek eta Jacobo Rodriguezek osatzen dute.

 

Cargo - Nota descriptiva
Smoke & Bbq
Tipo
Invitados