Diseinatzailea, arte-zuzendaria eta komisarioa da. Gaur egun food design & food art-eko bere estudio eta agentzia du Bartzelonan. Janariarekin proiektu garaikideak diseinatu, ekoitzi, mentorizatu ditu eta/edo horien komisario izan da; diseinua, artea, berrikuntza eta edertasunaren bidez janariaren eta pertsonen arteko lotura eraldatu, inspiratu, hausnartu eta birsortzeko xedearekin.
Besteak beste, Hermès, Carolina Herrera, Erika Lust, BMW, Mcallan, Rituals edo Iberia markekin egin du lan, baita museo, jatetxe eta instituzioekin ere.
Sukaldaritzaren mugak asaldatzen dituzten edukiak aztertu eta zabaltzen ditu, hala nola esperimentu zientifiko, osagai, errezeta, toki edo tresna berriak, egiteko eta jateko errituek elkarri kulturalki, sozialki eta politikoki lotzeko duten ahalmena adierazteko.
Irakaslea da Espainiako eta nazioarteko gastronomia eta diseinuko hainbat unibertsitate institututan, non, ulertze eta ikuspegi askoz holistiko eta humanista baten bidez, etorkizuneko gastronomo eta diseinatzaileak hezitzen dituen, modu sakonagoan nekazaritzako elikagaien erronkei erantzun diezaieten.
Gaur egun, eduki holistiko berriak ekoizten ditu gastronomia eta diseinuaren gainean, elikagaien jaialdi, argitalpen, jatetxe, agentzia, museo edo industrietarako, etorkizuna birpentsatu eta jangarria denaren paradigma berria irudikatze aldera.
Beste profesionalekin proiektuak autoekoizten ditu interesatzen zaizkion gaiei buruz, hala nola elikagaien xahuketa, gastronomia eta feminitatearen arteko lotura, Bauhaus eskolak gastronomiarekin izan zuen harremana edo bere azken autoproiektua, AArekin kafeomantziaren artea ikertzean datzana.