Zein nolako eragina dute maila goreneko jatetxeek beren ingurumenan? Nola kudeatzen dituzte beraien baliabideak janariaz gain beste produktu mota batzuk sortzeko? Jasangarria al da sustatzen duten lan eredua? Halako hainbat galderei erantzuna emateko, Héloïse Vilaseca El Celler de Can Rocako La Masia (I+G) zentroko zuzendariak egiten dituzten lanez eta prozesuez hitz egingo digu.
El Celler de Can Rocak duen berrikuntza zentru honetan, jatetxeen inguruan eta merkatuan agertzen diren aukera berriak identifikatzeko gaitasuna dute, eta beraien ardurari esker, inguruko komunitateetan eragin positiboa izaten ari den ekosistema bat eraiki dute.
Hizlaria: Héloïse Vilaseca, I+G-ko prozesuak kudeatzen dituen La Masia-ko zuzendaria. Bertan, jasangarritasuna, trebakuntza eta sormena dira ardatz nagusiak.
* Hitzaldia aurrez aurre edo online jarrai dezakezu. Izen ematea modu presentzialean bakarrik da beharrezkoa.
El Celler de Can Rocako La Masian burutzen duten iraunkortasun, trebakuntza eta sormen lanari buruzko hitzaldia.